Abonare la postări!

marți, 25 mai 2010

Mă întorc!

Nu că aş fi fost plecată pe undeva! Doar mereu ocupată, poate prea mult; dar mi-e dor să scriu, mai ales că trec pe lângă mine atâtea lucruri care merită consemnate.

La scurt timp după ce n-am mai scris, mi-am schimbat locul de muncă. Acesta a fost şi motivul: am intrat într-un mediu nou, iar acomodarea acaparează orice tendinţă "cu capul în nori". Aşadar stau bine înfiptă la biroul meu de la capăt de Bucureşti, cu lumină artificială din belşug, şi mă acomodez! Partea nasoală este că, atunci când am schimbat job-ul, a trebuit să renunţ la laptopul meu mic primit de la serviciu. Nu a fost deloc uşor "despărţirea", laptopul era refugiul meu în nopţile cu insomnie, iar bloguiala, antidot:(


Încă încerc să mă reobişnuiesc cu monitorul imens...în fine, LCD. Dar abia reuşesc să-mi scriu articolele...Pe bune, monitorul ăsta e moartea pasiunii!

P.S.: o cunoştinţă mi-a amintit, recent, că unul dintre motivele pentru care am dat eu la jurnalism a fost admiraţia (nu ştiu cum să-i zic altfel) faţă de personajul Carrie Bradshaw (foto) din "Sex and the City"!

Da, trebuie să mă întorc în lumea mea

4 comentarii:

  1. Mersi! A meritat asteptarea, doar sti ca eu sunt cea mai infocata cititoare a ta. Chitai de bucurie, sa stii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai Denise....Pai, jurnalist fara laptop?
    Dea dracii in ea de treaba.Io-s dispus sa nu mai fumez o saptamana, sa donez, sa-ti luam un laptop.Mai gaseste vreo 50 ca mine si ai rezolvat problema.Da',hai, fa si tu un efort si foloseste " karandasu'" pana vine minunatia.Eminescu n-avea laptop.O avea pe Veronica.

    RăspundețiȘtergere