Abonare la postări!

marți, 15 decembrie 2009

Hai la shopping în New York !!!!

Am primit un mail foarte mişto, foarte tare, foarte foarte, pe care nu-l pot ţine numai pentru mine, clar! Comentarii? la urmă, câte doriţi!!!

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege şi cumpăra un soţ.
La intrare sunt afişate regulile de funcţionare ale magazinului:

- Poţi vizita magazinul O SINGURĂ DATĂ!

- Sunt 6 etaje şi caracteristicile bărbaţilor se îmbunătăţesc pe măsură ce urci la etajul superior.

- Poţi alege orice bărbat de la un etaj sau poţi urca la etajul următor.

- Nu te poţi întoarce la etajul inferior!

O femeie decide să viziteze magazinul pentru a găsi un bărbat care să îi ţină companie.
La etajul unu, pe uşă, este următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au un loc de muncă!"
Femeia decide să meargă la etajul următor. La etajul al doilea, pe uşă, este următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au un loc de muncă şi iubesc copiii!"
Femeia hotărăşte să urce la etajul următor. La etajul al treilea, pe uşă, este următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii şi sunt extrem de frumoşi!". "Wow" îşi spune femeia, însă hotărăşte să meargă la etajul următor.
La etajul al patrulea, pe uşă, este următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii, sunt frumoşi de înnebuneşti şi ajută şi la treburile din casă!". "Incredibil!", exclamă femeia, "cu greu pot rezista!", însă decide să meargă la etajul următor.
La etajul cinci, pe uşă, este următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au un loc de muncă, iubesc copiii, sunt frumoşi de înnebuneşti şi ajută şi la treburile din casă şi sunt extrem de romantici!"

Femeia este tentată să rămână şi să aleagă un bărbat, însă până la urmă decide să urce la ultimul nivel. La etajul şase se află următorul afiş: "Eşti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt bărbaţi, acest etaj există numai pentru a demonstra că este imposibil să satisfaci o femeie..."

Mulţumim pentru că aţi ales să vizitaţi magazinul nostru!

Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemănător, de unde bărbaţii îşi pot cumpăra o nevastă.

La primul etaj sunt femei care sunt înnebunite după sex.

La etajul doi sunt femei care sunt înnebunite după sex şi nu te bat la cap.

Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodată vizitate de bărbaţi!

Happy Shopping everyone!

9 comentarii:

 1. cand plecam la New York??? sa stii ca nu sunt lacoma si ma opresc la etajul 4 :) prea mult romantism strica deci ma pot lipsi!

  RăspundețiȘtergere
 2. eu zic să stăm cuminţele aici, să nu dăm banii pe avion, că mâine-poimâine se deschide un magazin cu orice produs la 12 lei:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Deni, ma bucur ca ti-a placut mailul de la mine atat de mult incat l-ai postat pe blogul tau, pe care il citesc frecvent. O sa iti mai trimit mailuri interesante. Mi-as dori sa ne vedem intr-o zi sa mai stam de povesti. Pupici cu drag, Mada.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ia uite cum se mai arată un cititor anonim! Mail-ul de la tine a făcut senzaţie, toţi mi-au zis că-i super funny!!! şi eu îmi doresc mult să ne vedem, mă tot gândesc la asta! pupici

  RăspundețiȘtergere
 5. dar am o idee mai buna. la mine la tzara este un magazin unde totul costa 5 lei. sigur gasim si pe acolo! :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Dar, apropo, nu scrie nicaieri de un barbat inteligent.... :)) Par perfecti barbatii de la etajul 5... dar as vrea sa vad si un barbat inteligent care face toate chestiile de la etajul 5. Chiar sunt curioasa! dar sti cum se spune: barbatul perfect nu exista! Asa ca m-as opri la etajul 5. Tare e-mailul asta, nota 10 cu steluta!

  RăspundețiȘtergere
 7. :)) draga mea, eşti prima fată care simte nevoia unui bărbat inteligent, noi ne-am bucurat oricum, probabil pentru că tipii inteligenţi nu ar face nimic din ce-i prevăzut la etajul 5!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Corect, probabil ai dreptate! Deci, ma multumesc si cu cei de la etajul 5. E bine si atat!:))

  RăspundețiȘtergere