Oracol

Va mai aduceti aminte de oracolul din scoala generala? Cel mai ingrijit caiet din ghizdan, cu foile colorate, subliniate in fel si chip, cu floricele desenate, poze lipite si cate si mai cate...:)  Si il dadeam numai colegelor pe care le simpatizam. Si uite asa eram la curent cu mici placeri nevinovate: muzica si culorile preferate, numele baiatului pe care il placeau in ascuns, cantareata/cantaretul, actorul/actrita, filmul preferat si cate si mai cate :)

Azi am fost prin magazine, sa-i caut un cadou verisoarei mele de 9 ani. Singurul motiv pentru care m-a iertat ca am lipsit de ziua ei a fost ca ii voi aduce un cadou frumos. Initial, m-am orientat catre un pulover cu Tinker Bell, dar m-am gandit sa cer ajutor si de la sora ei. Bine am facut, micuta noastra a renuntat la desene si acum vrea numei bluzite care se poarta peste colanti! Am abandonat puloverul si am ales altceva pentru micuta domnisoara!
Pe urma i-am cautat si un jurnal cu lacatel si cheita, pentru ca vrea sa aiba propriul "jurnal" secret;) Ratacind printre rafturi, am dat de noul oracol - un fel de carticica cu pagini cartonate si colorate, cu intrebarile gata tiparite si cu un pret pe masura - 40 de lei. S-a dus caietul dictando, pe care il personalizam noi si in care intrebarile erau atat de haioase si de nevinovate... Acum, micutii sunt invitati sa completeze numarul de mobil, adresa de e-mail, ID-ul de Twitter, ID-ul de Facebook.... :P

Comentarii

  1. Imi aduc aminte de acele Oracole, parca si prin clasa noastra au circulat cateva... Apropo, de unde il ai pe cel din postare? Parca noi nu scriam asa urat... si nici Andreea nu stiu cine era...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) L-am "imprumutat" de pe net. E adevarat, noi faceam caligrafie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare