Abonare la postări!

marți, 29 noiembrie 2011

Veselia nu-i in criza

Intre serviciu si casa imi place sa mai fie ceva. E cam trist ca in fiecare zi, dupa 10 ore de munca, sa te refugiezi fix intre peretii micutei locuinte. Si iesitul in oras, daca il faci prea des, se banalizeaza. Asa e la mine, simt nevoia sa schimb des "aromele". E adevarat, nu-mi iese mereu,  de obicei ma condimentez cu un tur de magazine sau un suc.
Acum doua seri, al meu mi-a facut o surpriza: m-a dus la teatru! Da, eu cam trebuie sa fiu dusa, pentru ca fac mai mereu ce trebuie si cam uit sa fac ce-mi place. Asadar, am fost la teatrul "Constantin Tanase", unde au spectacole de varietati. Mai tineti minte emisiunile la care ne uitam de Revelion? Cu scenete comice, cantece, dansuri etc? Cam asta e teatrul de revista. A fost minunat, m-am simtit ca si cum as fi participat la emisiunile la care ma uitam cand eram mica, emisiuni care mi-au ramas la suflet. Recomand spectacolul "Veselia nu-i in criza", asa cum ne-a fost si noua recomandat, te face sa uiti doua ore de tot. Iar sa-i vad pe Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru si Adriana Trandafir jucand a fost un super bonus!
Vreau sa merg din nou la teatru.  Mi-am lansat singura provocarea, acum ramane de vazut ce arome voi alege. Daca nu mai pomenesc nimic aici, e clar ca am pierdut provocarea :)

2 comentarii:

  1. Ce bine ai facut ca te-ai dus la teatru, mai ales ca ai avut onoarea sa-i vezi jucand pe acesti mari actori ai tarii noastre. Si ar fi pacat sa pierzi provocarea..., astept sa scrii pe blog ce piesa noua ai mai vazut.

    RăspundețiȘtergere