Abonare la postări!

luni, 2 mai 2011

Din viaţă :) II (contaminată pentru doi ani)

Ieri dimineaţă am ieşit de la serviciu pulbere....nu de beată, ci de oboseală. Am aţipit pe drum în tramvai, cu mână încleştată pe geantă. Când am coborât, abia mergeam. Până când am văzut flori...puzderie de flori! Oamenii de care scriam că-i împrăştie poliţiştii când n-au ce face  aveau la vânzare liliac, mărăgritar, lalele, garoafe...o splendoare! Mi-am umplut braţele şi mi-am revenit!

Aseară am avut o filmare la o secţie de poliţie. De amorul artei, am pus mâna pe o puşcă, să stea bine la cadru. Apoi am aflat că puşca era dată cu un parf toxic, pentru depistat amprente. Baiul e că praful rămâne impregnat doi ani. Poliţistul mi-a zis să nu dau sau să iau şpagă în acest interval de timp, că las praf din ăla peste tot! Şi mi-a mai zis că ar fi bine să beau lapte - v-am zis că praful e toxic, da?

Ieri dimineaţă s-a petrecut un cutremur. Mulţi nu l-aţi simţit, că dormeaţi. Eu da, că eram la muncă. Ca de obicei, nu mi-am dat seama că e cutremur. Am crezut că cineva cară mobilă la etaj şi dă cu ea de pământ. Era mai plauzibil, nu?!

Un comentariu:

  1. Eu eram treaza si tot nu l-am simtit. Eram la machiaj si cand am ajuns in redactie, erau tot terifiati ca se miscasera calculatoarele si scaunele. Eu eramferm convinsa ca fac misto de mine :)))

    RăspundețiȘtergere