Mi-am pus fluturaş în păr, măi!

Acum câteva zile eram în faţa magazinului Unirea, în Bucureşti, trebuia să mă întâlesc cu al meu. Mai exact, eram în drept la McDonald's. Şi cum stăteam eu fix în bătaia soarelui, am văzut un fluturaş maro cu portocaliu. Nimic deosebit, dacă n-aş fi fost în Bucureşti! Ce să caute el pe trotuar la Unirea???

Cum mă minunam eu, am văzut că fluturele s-a aşezat pe părul unui tip şi acolo a rămas! M-a pufnit râsul instant. Şi tipul se tot fâţâia prin dreptul fast-food-ului, cu fluturele în păr. Până la urmă a plecat, fluturaşul a început din nou să planeze. În timpul ăsta, încerca trecătorii. Dacă era băiat, ţup pe părul lui. Se plimba până când omul ieşea din perimetrul Mac. Dacă era tipă, doar o atingea şi se ridica brusc în aer. Cert e că am stat vreo 5 minute şi l-am urmărit. Nici măcar o dată nu s-a plimbat cu vreo fată. Alegea numai băieţi şi se plimba când în stânga, când în dreapta. Nu are rost să vă spun cât de haioşi erau ei, tunşi scurt, cu fluturele prins lateral. Am râs cu lacrimi:))

Când a venit al meu, l-am luat repede din perimetru, să nu se procopsească şi el. I-am povestit despre fluturele gay!!! Mi-a dat o replică la care nici nu mă gândeam: "Dar dacă era femela?"

Deci care era problema fluturaşului?!

Comentarii

  1. Imi amintesc ca in urma cu cateva saptamani am citit pe internet un articol despre homosexualitate. Pe forum existau diverse comentarii dintre care un baiat spunea in gluma: "cred ca eu sunt lesbian, imi plac femeile :))".

    Sincer, mi-ar fi placut si mie sa asist la aceasta scena. Oare nu era un fluture curios? Poate doar incerca si alte capete decat cele ale fetelor:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ţi-ar fi plăcut! Pe bune, râdeam cu lacrimi, nu mă mai puteam abţine. Probabil din afară arătam ca o nebună care râde singură pe stradă!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare