Bravo, Paula şi Ovi!


Au fost foarte tari aseară, la Oslo. Super melodia, ritmul, jocul lor scenic.....cred că sunteţi de acord cu mine că meritam să fim în top 3! Normal că am zapat apoi prin canalele noastre, să văd cum se bucură românii de reuşita Paulei şi a lui Ovi. Prostii! Niciunul dintre principalele canale de ştiri nu şi-a întrerupt programul "24 de ore din 24 vă ţinem la curent cu tot ce se întâmplă" (de reluări) pentru a marca într-un fel această reuşită. Aici trebuie să laud OTV-ul, care chiar şi-a luat în serios sarcina de a transmite informaţii în timp real. Mă rog, au anunţat în stilul caracteristic: "Şoc! Paula şi Ovi au luat locul trei la Eurovision 2010!" sau ceva de genul ăsta, oricum era cu "şoc"!!! 

În urmă cu o săptămână citeam pe facebook nişte comentarii ironice vizavi de ţinuta Paulei pentru Eurovision. Într-adevăr, era îmbrăcată cu un costum argintiu, părea catwoman în staniol :) Toţi scriau: "Paula, nu! Încearcă ceva negru sau orice altceva!". Ei, s-a dovedit că acela era costumul de repetiţii, din fericire. În fine, ideea e că aşa am ascultat pentru prima dată melodia lor, "Playing with fire", care m-a prins imediat, mi se pare super tare. Aseară îmi rodeam unghiile în aşteptarea punctelor. A fost evidentă, din nou, interferarea intereselor de altă natură într-un concurs internaţional, dar, punct cu punct, ai noştri au ajuns sus! De la "să fie în top 10" am ajuns la "hai în top 5" şi, în final, la un binemeritat top 3.

Nu aşa de tare mi s-a părut melodia câştigătoare. Sincer, mă aşteptam la Danemarca. Şi reprezentanţii ei au avut o melodie cu lipici! La început te făcea să te gândeşti la Puff Daddy şi "I'll be missing you", apoi la ABBA, dar suna într-un mare fel! (chiar acum ascult cele două melodii, debutează aproape identic; şi nu sunt singura care crede asta).

Cât despre Lena din Germania, câştigătoarea Eurovision 2010...mititica avea 19 ani, oki, dar n-avea cum să impresioneze prin vârstă, că mai era o puştoaică de 18 în concurs. Nu a impresionat nici prin voce, clar. Nici prin frumuseţe, având în vedere că la Eurovision a participat şi Angelina Jolie de Armenia (sărăcuţa, ce-a mai cântat ea despre piersici!). Mai degrabă Lena se potrivea la "American Idol" sau la un karaoke, are carismă.

Una peste alta, a fost o ediţie cu ceva melodii făinuţe, o să mi le descarc. Voi ce preferaţi aţi avut?

Comentarii

 1. Sper ca o sa le descarci de pe Amazon si o sa platesti 5,999999999$ pentru fiecare melodie.
  Nu-i asa, Denise?

  RăspundețiȘtergere
 2. Să ştii că nu! poţi descărca videoclipurile puse de Youtube de reprezentanţii Eurovision, gratis şi în perfectă legalitate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu consider, la fel ca si tine, ca Germania nu a meritat locul 1. Dar s-a vehiculat ca a fost dinainte stabilit ca nemtii sa castige, intrucat este criza si ei isi permit sa organizeze anul viitor concursul.
  Printre preferatii mei s-au numarat: Belgia, Moldova, Azerbagianul, Danemarca. Si Suedia mi-a placut, pacat ca nu a trecut de semifinala. Iar chestia cu "apricot stone"... inca nu am realizat ce cauta ea in finala, la fel si in cazul englezului - nu a fost o melodie pentru Eurovision. Franta si Grecia au avut melodii mai vesele. Melodia Greciei este o melodie de petrecere; fac pariu ca melodia francezilor va fi difuzata destul de mult la tv si radio in vara asta. Cantecul spaniolului mi-a placut, a fost dragut.Turcii nu m-au facut sa-i ascult deloc cu interes, nu mi-au placut.

  ROMANIA s-a descurcat de nota 10, mi-a placut cum au cantat. Cred ca am ajuns acolo pe merit (chiar daca trecem peste punctajele mari acordate de Spania si Moldova de ceva ani incoace).

  S-a operat mama miercuri, adica ieri (a avut piatra la fiere, iar piatra a inceput sa se deplaseze, a avut niste dureri mari) :( Nu stiu cat va sta internata, mi s-a spus ca va fi externata in functie de cat de repede se recupereaza. D-abia astept sa se intoarca acasa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Uite încă un fan Eurovision! Însănătoşire grabnică mamei tale, îţi ţin pumnii s-o ai cât mai repde acasă. Şi abonaţi-vă la ceaiuri!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare