Abonare la postări!

joi, 4 martie 2010

Mens sana in corpore sano

Nu fac sport, nu mănânc legume şi fructe atât cât ar trebui, nu evit E-urile, grăsimile (să nu vă imaginaţi că sunt fan), nu dorm 8 ore pe noapte...numai d'ălea bune! Asta înseamnă că îmi scurtez speranţa de viaţă, şi aşa evaluată la numai 77,1 ani. Aaaa, şi mi se mai întâmplă, rar, ce-i drept, să mă culc nedemachiată - 7 zile de îmbătrânire pentru ten, aşa se spune.
Dar iată că vin veşti bune! Potrivit oamenilor de ştiinţă, persoanele care au un suflet tânăr au şi o minte tânără, aşa că vor rămâne în formă pe măsură ce îmbătrânesc fizic. "Studiile precedente au arătat că o atitudine pozitivă ajută corpul sa fie mai sănătos şi prelungeste viaţa, dar acum s-a demonstrat ca acelaşi efect îl are şi asupra minţii", scrie Daily Mail.

Păi este minunat! Eu, una, am rămas "blocată" undeva pe la 23-24 de ani, nu ştiu dacă voi reuşi să-mi ajung mental vârsta biologică. Nici nu cred că mă interesează. Şi se mai zice că femeile sunt mai mature cu nu ştiu câţi ani decât vârsta pe care o au!

4 comentarii:

 1. Deni,tu nu ti-ai aratat NICIODATA varsta (Doamne, cum suna! De parca am avea 50 de ani si aratam a 49:)) ). Dar e adevarat, noi suntem mai mature ca EI. Sti, eu refuz sa cred ca ma 28 de ani! Ce mai faci? Cum merge serviciul?

  RăspundețiȘtergere
 2. Denise, "iete" aici problema?
  Eu am 27;ea are 21, dar se simte de 16.Se cheama corupere de minori?

  RăspundețiȘtergere
 3. :) eee, nu ştiu cum e cu arătatul ăsta, dar sunt sigură că important este cum te simţi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragă anonimule :P, cat timp din buletin reiese că are 21 de ani, esti acoperit! Acu', dacă se şi comportă ca la 16 ani, s-ar putea să fii pus în dificultate. Dar numai psihologic! În zilele noastre, oricum, nici fetele de 16 ani nu se mai simt corupte :P

  RăspundețiȘtergere