Abonare la postări!

luni, 22 martie 2010

Alice în Ţara Minunilor+3D+IMAX

Am reuşit să mai ajung, în sfârşit, la cinema. M-am dus să văd "Alice in Wonderland" în format 3D, la IMAX în AFI Cotroceni.

Mi-era dor de o poveste şi, în plus, eram foarte curioasă să văd un film pe magnificul ecran cât juma' de stadion, aşa cum s-a scris în presă. În realitate, nu e atât de mare, dar e impresionant.

Filmul merită văzut, clar, la IMAX în format 3D. E un fel de realitate virtuală, acţiunea e proiectată în aşa fel încât ai impresia că eşti printre personaje, că te apropii sau, din contră, te îndepărtezi de ele! Au fost multe momente în care, pe scaun fiind, mă dădeam când spre stânga, când spre dreapta, ca să nu mă lovească ceva, deşi totul era la nivel de iluzie optică!

La final apare un fluture zburând, toţi eram cu mâna pe sus să-l atingem, atât de reale par unele faze!

Singurul neajuns este subtitrarea, te ameţeşte, dar eşti atenţionat dinainte că este în format 2D. Fiind vorba despre o poveste, nu a fost nevoie de o engleză în termeni specializaţi, aşa că m-am descurcat şi fără să urmăresc subtitrarea.

Nu trebuie uitat că e ceva aglomeraţie la IMAX. Recomand rezervarea online, la telefon nu aveţi nicio şansă. Sau, cum am reuşit eu ieri, încercaţi să mergeţi în timpul zilei, cu 30 de minute înainte de începerea filmului. Rezervările nu mai sunt valabile dacă oamenii nu se duc să-şi ridice biletele şi aşa reuşiţi să prindeţi locuri bune...nu luaţi mai jos de rândul 10!

5 comentarii:

 1. Am auzit de acest tip de cinematograf, sincer as vrea si eu sa vad un film acolo. Pacat ca in Rm. Valcea nu exista un astfel de cinema, desi cred ca ar avea succes. Eu am fost la teatru, in schimb :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Am citit ca ai fost la teatru! Vreau si eu, dar uite ca n-am apucat. In Sibiu am vazut super piese, mi-au mers drept la suflet.

  RăspundețiȘtergere
 3. As vrea sa citesc o noua postare care sa se intituleze "Denisa in tara Adevarului". Imi doresc sa aflu ceva nou din experienta unei ziariste la Adevarul. Crezi ca e posibil? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. nu are niciun farmec sa povestesc despre experienta la un loc de munca...si nu e nici recomandat! dar voi povesti despre ceea ce intalnesc in drumul meu

  RăspundețiȘtergere
 5. I knw, i know! Stiu ca nu se poate. Asta si vroiam, o postare noua...

  RăspundețiȘtergere