Treceți la conținutul principal

Interviu cu un băr...bărbat

Unul din Feteşti s-a dus la un interviu pentru un reality-show mioritic. Ce-a urmat.....

Adresa de e-mail: www. *****nike@yahoo.com (!!!!)
Studii: 8 clase (serios?)
Nu a precizat vârsta, cred că avea în jur de 23-24 de ani.
Întrebat dacă este proprietarul casei în care locuieşte, a răspuns: "sunt proprietat de apartament". Întrebat dacă are în posesie vreun bun imobiliar, a fost mai mult decât categoric: "Nu". (hihi)

Întrebat dacă a fost vreodată condamnat şi dacă are cazier, omul a spus că nu are "niciun cazier pătat".

Ultima dată a fost la doctor în urmă cu...15 ani (OMG!), dar e sănătos tun, nu a luat medicamente, nu a avut depresii.

"Am maşină de trei ani" dar....."dau de şcoala de şoferi de trei luni" (hmm, ceva nu se leagă!)

Omul are o familie formată din "patru băieţii şi două surorii", el câştigă în jur de 2.000 de euro lunar, din activităţi artistice, iar familia - "o miie de euro" (hmmm, iar nu se leagă ceva)

Aflăm că relaţia cu persoana iubită "nu se mai desfăşoară", că îi place muzica lăutărească (nu zău!), că nu foloseşte "băuturi alcolice" (bravo!), că nu a consumat droguri. "Fumezi? Fumez achiziţional" (dacă spui tu)

"Vă plac animalele? Nu îmi plac niciun animal" (bun aşa!)

Oooo, primeşte o bilă albă pentru că....găteşte şi mănâncă "orice gen de mâncare românească".

Întrebat ce cântăreţi îi plac, băiatul a fost clar: "Madona". Bine bine, care sunt melodiile preferate? "melodile madonei" (de ce nu mă miră?)

"Credeţi că puteţi fi un soţ bun?"...."nu pot să-mi dau cu părerea de unul singur/ rămâne de văzut, n-am cum singur să mă laud" (e greu, într-adevăr)

Cele mai importante/frumoase/neplăcute momente dintr-o relaţie? "frumos: când am avut prima prietenă la 12 ani. urât: când ne-am despărţit".

Ce-l enervează cel mai repede într-o relaţie şi cum se calmează? "când nu face după mine ce-i spun. fumez un pachet de ţigări" (tipic)

De ce s-a certat ultima oară cu cineva? "cu prietena mea m-am certat. i-am zis să meargă în Italia şi n-a vrut că n-o lasă mă'sa. E minoră!" (păi dacă n-o lasă....)

Ultima relaţie, cea mai lungă, a durat 3 luni şi s-a dus naibii deoarece "i-am cerut sex" (ruşineeeee).

Cel mai nebunesc lucru făcut pentru a câştiga inima unei femei...."nu sunt genul de bărbat să arăt că iubesc" (bingo, asta era soluţia, la naiba!)

Întrebat dacă a înşelat persoanele cu care a fost, el răspunde cu o altă întrebare: "adică cu bani? da. iubita? nu" (câtă sinceritate)

Omul nu este pretenţios când vine vorba despre soţia ideală, trebuie să aibă "două mâini, două picioare, păr lung şi minte multă" (eee, asta e formula de bază, fără îmbunătăţiri!)

(citesc mai departe şi mă minunez)

Se pare că este adeptul relaţiilor deschise, deoarece nu l-ar deranja ca în cercul de prieteni ai soţiei să fie şi bărbaţi şi "poate avea şi concubini, ce face bărbatul trebuie să facă şi femeia".

Pe de altă parte, nu i-ar plăcea ca soţia lui să poarte vreodată "fustă scurtă şi chiloţi intimi". (sunt confuză acum!)

E sigur că relaţia dintre soţia şi mama lui ar fi, atât înainte cât şi după căsătorie, "ca pisica şi şoarecele!"

Deşi el i-a cerut ei "sex" şi de aceea s-au despărţit, virginitatea este un lucru important pentru el. "În casă mama zice să nu-i calce dacă nu e virgină. Trebuie să arăţi cămaşa!" (de unde vii, străine?)

Ar lua o femeie de nevastă dacă.....e curată, igiena e de nota 10, ascultă aproapele de lângă ea, şi-ar iubi copiii "mai bine ca ochii ei din cap" şi "se poartă la modă".

În opinia lui, căsătoria ...."să fie legat unul de celălalt că aşa e lăsat, să fie o familie pe sistem turbo, vorba lui Guţă" (haoleu!)

Cel mai greu aspect al căsătoriei...."când faci copii. primii 2-3 te leagă la cap" (îngrozitor!)

SFÂRŞIT


PS: între paranteze am comentat eu, cu cele mai "bune" intenţii

Comentarii

  1. Un bar...barbat ADEVARAT!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. am uitat să precizez: aşa a completat el în chestionarul de la interviu,la rubrica sex: in loc de "masculin" sau macar "bărbătesc", a scris "băr bărbat"

    RăspundețiȘtergere
  3. Denisa, am ramas muta de uimire! Uimire fata de prostia omeneasca in forma ei... naturala! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Te cred! E de ras:)) In liceu, profa de geografie ne-a zis "prostul nu e prost destul, fara mobil si ghiul!"; si am tinut minte. I-am dat dreptate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Michael Jackson - (I) Remember the time...

Îmi amintesc că aveam 10 ani, eram în clasa a III-a sau a IV-a şi eram foarte îndrăgostită de Michael..... Cred că am făcut o pasiune numai uitându-mă la promovarea concertului care urma să aibă loc în România. M-a fascinat aşa de mult, încât am reuşit să-i scriu numele corect - degeaba făceam engleză, nu reuşeam să scriu un nume străin doar auzindu-l, de obicei scriam cum pronunţam. Dar cu Michael a fost altă poveste. Offf....de câte ori am mâzgălit de atunci MICHAEL JACKSON.... cu inimioare, la sfârşitul caietelor de mate sau de română!!! Aşa pitică cum eram, am început să colecţionez, normal, poze din "Ecran Magazin" - un fel de Bravo pe acele vremuri, să port pe ascuns insigne cu Michael - că ai mei nu erau de acord. Într-o zi, am văzut în vitrina unei librării o revistă, a cărei copertă era, practic, un mic poster cu Michael. Oooo, am înnebunit, voiam şi eu. Dar cum să fac??? Ai mei erau foarte reticenţi pe atunci vizavi de tot ce produce plăcere copilului :d, aşa că am

Marea din vecini II - Balcic

Dimineaţa am băgat un duş de înviorare şi am plecat să schimbăm nişte bani. V-am spus, nu aveam deloc valută la noi, numai lei - not good, aveam deja 2 leva datorie la non-stop! Apoi ne-am strâns bagajele, am părăsit hotelul şi am plecat spre castel .De la hotel până acolo făceam 20 de minute, cred, dar noi am poposit pe un dig să ne uităm la mare, la meduze şi să păpăm sandvişuri. Castelul Reginei Maria Eu am mai fost la Balcic în urmă cu trei-patru ani. Dar atunci era altă conjunctură, plus că vremea era nasoală, nu-mi mai aduc aminte mare lucru. Acum am luat aminte la toate. Castelul Reginei Maria arată frumos pe afară. Din păcate, nu există o singură cameră care să redea fidel aspectul de odinioară. Sunt fotografii şi obiecte expuse în 3 încăperi, asta e tot. Fază de blonzi: era şi o încăpere cu suveniruri, printre care şi tablouri pictate pe pânză, o minunăţie. Şi tot admirându-le, am zis să ne şi luăm unul, căci preţurile variau - ne-am decis să-l luăm

Cea mai mare provocare, de când sunt mamă

Photo by Katya Austin on Unsplash Cea mai mare provocare a fost și este să-mi găsesc răbdarea, s-o dozez în porții mici pe care să le iau la momentul potrivit. Este incredibil cât de mult te poate testa un copil, în ce fel te poate determina să te uiți la tine, să te vezi așa cum ești și ... să faci CEVA! Sunt gesturi și cerințe care îmi par mărunte, nesemnificative uneori dar care, pentru copilul meu, înseamnă TOTUL! Altă dată aș fi tratat cu superficialitate, acum simt că trebuie să acord importanță, să comunic, să înțeleg. Recent am citit o carte tulburătoare care tratează, în linii generale, unul dintre marile noastre defecte: superficialitatea. Cartea se numește ,,Tatăl celuilalt băiat", este scrisă de Parinoush Saniee. Este șocant câte se pot petrece într-un suflet din cauză că judecăm mult, vedem și ascultăm puțin, înțelegem mult mai puțin. Iar când sufletul este al unui copil, consecințele pot fi devastatoare.Cred ca este o carte care naște întrebări: când ai