Abonare la postări!

marți, 6 octombrie 2009

Interviu cu un băr...bărbat

Unul din Feteşti s-a dus la un interviu pentru un reality-show mioritic. Ce-a urmat.....

Adresa de e-mail: www. *****nike@yahoo.com (!!!!)
Studii: 8 clase (serios?)
Nu a precizat vârsta, cred că avea în jur de 23-24 de ani.
Întrebat dacă este proprietarul casei în care locuieşte, a răspuns: "sunt proprietat de apartament". Întrebat dacă are în posesie vreun bun imobiliar, a fost mai mult decât categoric: "Nu". (hihi)

Întrebat dacă a fost vreodată condamnat şi dacă are cazier, omul a spus că nu are "niciun cazier pătat".

Ultima dată a fost la doctor în urmă cu...15 ani (OMG!), dar e sănătos tun, nu a luat medicamente, nu a avut depresii.

"Am maşină de trei ani" dar....."dau de şcoala de şoferi de trei luni" (hmm, ceva nu se leagă!)

Omul are o familie formată din "patru băieţii şi două surorii", el câştigă în jur de 2.000 de euro lunar, din activităţi artistice, iar familia - "o miie de euro" (hmmm, iar nu se leagă ceva)

Aflăm că relaţia cu persoana iubită "nu se mai desfăşoară", că îi place muzica lăutărească (nu zău!), că nu foloseşte "băuturi alcolice" (bravo!), că nu a consumat droguri. "Fumezi? Fumez achiziţional" (dacă spui tu)

"Vă plac animalele? Nu îmi plac niciun animal" (bun aşa!)

Oooo, primeşte o bilă albă pentru că....găteşte şi mănâncă "orice gen de mâncare românească".

Întrebat ce cântăreţi îi plac, băiatul a fost clar: "Madona". Bine bine, care sunt melodiile preferate? "melodile madonei" (de ce nu mă miră?)

"Credeţi că puteţi fi un soţ bun?"...."nu pot să-mi dau cu părerea de unul singur/ rămâne de văzut, n-am cum singur să mă laud" (e greu, într-adevăr)

Cele mai importante/frumoase/neplăcute momente dintr-o relaţie? "frumos: când am avut prima prietenă la 12 ani. urât: când ne-am despărţit".

Ce-l enervează cel mai repede într-o relaţie şi cum se calmează? "când nu face după mine ce-i spun. fumez un pachet de ţigări" (tipic)

De ce s-a certat ultima oară cu cineva? "cu prietena mea m-am certat. i-am zis să meargă în Italia şi n-a vrut că n-o lasă mă'sa. E minoră!" (păi dacă n-o lasă....)

Ultima relaţie, cea mai lungă, a durat 3 luni şi s-a dus naibii deoarece "i-am cerut sex" (ruşineeeee).

Cel mai nebunesc lucru făcut pentru a câştiga inima unei femei...."nu sunt genul de bărbat să arăt că iubesc" (bingo, asta era soluţia, la naiba!)

Întrebat dacă a înşelat persoanele cu care a fost, el răspunde cu o altă întrebare: "adică cu bani? da. iubita? nu" (câtă sinceritate)

Omul nu este pretenţios când vine vorba despre soţia ideală, trebuie să aibă "două mâini, două picioare, păr lung şi minte multă" (eee, asta e formula de bază, fără îmbunătăţiri!)

(citesc mai departe şi mă minunez)

Se pare că este adeptul relaţiilor deschise, deoarece nu l-ar deranja ca în cercul de prieteni ai soţiei să fie şi bărbaţi şi "poate avea şi concubini, ce face bărbatul trebuie să facă şi femeia".

Pe de altă parte, nu i-ar plăcea ca soţia lui să poarte vreodată "fustă scurtă şi chiloţi intimi". (sunt confuză acum!)

E sigur că relaţia dintre soţia şi mama lui ar fi, atât înainte cât şi după căsătorie, "ca pisica şi şoarecele!"

Deşi el i-a cerut ei "sex" şi de aceea s-au despărţit, virginitatea este un lucru important pentru el. "În casă mama zice să nu-i calce dacă nu e virgină. Trebuie să arăţi cămaşa!" (de unde vii, străine?)

Ar lua o femeie de nevastă dacă.....e curată, igiena e de nota 10, ascultă aproapele de lângă ea, şi-ar iubi copiii "mai bine ca ochii ei din cap" şi "se poartă la modă".

În opinia lui, căsătoria ...."să fie legat unul de celălalt că aşa e lăsat, să fie o familie pe sistem turbo, vorba lui Guţă" (haoleu!)

Cel mai greu aspect al căsătoriei...."când faci copii. primii 2-3 te leagă la cap" (îngrozitor!)

SFÂRŞIT


PS: între paranteze am comentat eu, cu cele mai "bune" intenţii

5 comentarii:

 1. Un bar...barbat ADEVARAT!:))

  RăspundețiȘtergere
 2. am uitat să precizez: aşa a completat el în chestionarul de la interviu,la rubrica sex: in loc de "masculin" sau macar "bărbătesc", a scris "băr bărbat"

  RăspundețiȘtergere
 3. Denisa, am ramas muta de uimire! Uimire fata de prostia omeneasca in forma ei... naturala! :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Te cred! E de ras:)) In liceu, profa de geografie ne-a zis "prostul nu e prost destul, fara mobil si ghiul!"; si am tinut minte. I-am dat dreptate!

  RăspundețiȘtergere