Decât să te uiţi în gura lumii, mai bine mergi la băi!


http://www.mareea.ro/images/ctg_sovata2.jpg
Ideea de spa îţi cufundă fanteziile, de cele mai multe ori, într-o imagine cu mult alb, muzică de relaxare şi mâini magice. Şi nişte costuri, de te consolezi că mai toţi au dureri de oase.

Eu pun la bătaie imaginea din postarea asta! E staţiunea Sovata din judeţul Mureş. Iar cine mai zice că e ,,pentru moşi", nu ştie ce vorbeşte! Noroc că ştiu străinii, mereu ştiu ce avem noi mai frumos şi mai bun!

Acum vreo 3-4 ani, Sovata  era locul unde a făcut Nicu armata! Noroc cu o fantezie a mea: piscinã, vin, fulgi reci si mari. Fantezia a prins contur atunci când am gãsit o pensiune la Sovata. Dupã un drum de 6 ore, eram cu paharul meu de vin la piscinã. Bonus, iarna aia am dat de zãpadã proaspãtã, curatã si scârtâietoare, cum în Bucuresti nu mai vezi.

Recidivã anul trecut, de data asta organizat. Am luat un pachet de cinci zile la Hotel Danubius, cu demipensiune (senzationalã mâncarea), masaj si împachetãri cu nãmol (angajatii sunt foarte politicosi si sociabili), acces nelimitat la piscinã, jacuzzi, saunã, spatiu relaxare.

Micuta statiune are potential. Asa cum vã spuneam, strãinii stiu cel mai bine ce e la noi acasã!


Comentarii

Postări populare