Puterea talentului

Vocea romaniei, X Factor, Next star...niste emisiuni prost gandite si realizate, dar care ne arata, sezon de sezon, ca avem oameni in stare sa cante de ti se ridica parul si pe care nu-i vom mai auzi pentru ca nu au bani de dat pentru promovare. Asta daca nu cumva destinul le vine, straniu, in intampinare!

De anul trecut ma tot tin sa scriu cateva randuri despre aceste emisiuni, mai exact de cand am auzit-o pe Elena Hasna. are 12 ani si a participat la Next star. Este emisiunea cel mai greu de urmarit, din cele enumerate mai sus... Dar sa v-o prezint pe Elena (posibil s-o stiti deja), imi pare rau ca nu gasesc o interpretare curata, fara comentariile "de exceptie"

http://www.youtube.com/watch?v=RaEg4KVz2sE
 
Fetita asta cu o voce atat de puternica nu a fost selectionata in finala concursului. A castigat insa premiul de popularitate, datorita oamenilor care au votat-o. Interpretarea ei a adunat peste  2 milioane de vizualizari pe youtube. Si lucrurile nu s-au oprit aici...

http://www.marieclaire.fr/,elena-hasna-quand-internet-revele-des-talents-caches,707060.asp

Si acum, un mic experiment. Sa ne uitam la un clasament al unui post de radio din Romania, oricare. Ascultati melodiile in voga, cantate de ai nostri. Daca vi se ridica parul, asa cum am patit eu ascultand-o pe micuta Elena, nu pot decat sa va invidiez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare