Cerere in casatorie

Planul bine pus la punct de cateva luni: bilete cumparate din timp pentru un weekend romantic in Roma, inelul perfect ales cu ajutorul prietenei ei, pus intr-o cutiuta ascunsa in trusa de barbierit, , ei doi in aeroport - el cu gandul la momentul in care o va cere de nevasta,  ea cu gandul la doua zile petrecute cu el, departe de tot.

Ajung la filtru, isi pun bagajele de mana, doar ca...al lui arata suspect. "Desfaceti bagajul, va rugam". Putin dezorientat, tanarul isi desface bagajul. "Ce aveti in gentuta?", intreaba angajatul de la aeroport. "Aparatul de barbierit...", raspunde descumpanit tanarul. "Mai e ceva acolo, ce este?", continua interogatoriul. "Nimic". Angajatul ii recomanda sa arate tot, altfel nu o sa-l lase sa treaca. Iubita este langa el, nu intelege nimic. Roma, planul lui facut acum cateva luni, surpriza....Angajatul devine iritat, ii cere sa-i arate continutul gentii sau sa renunte la ea. Tanarul regreta ca nu a pus cutiuta cu inel in bagajul de cala, dar zborul era low cost, riscul sa i se piarda bagajul destul de mare... "Iubitule, arata-le odata geanta si hai sa mergem", il trage iubita de maneca. Palid, tanarul impinge geanta catre angajatul aeroportului. Acesta o desface, vede cutia, o scoate, o deschide...Ea face ochii mari, angajatul ramane perplex, tanarul nostru izbucneste nervos: "Acum cere-o tu, ma!"
S-a lasat cu lacrimi si cu o cerere facuta pe loc, in aeroport. De catre tanar, nu de catre angajat, clar! Apoi au decolat spre Roma, unde presupun ca s-au simtit minunat.

vicinialcentro.wordpress.com
Cu inel sau fara, cu lumanari, vin sau fara, ca e Roma sau aeroportul Otopeni, important este sa iasa deosebit. Sa ramana cu amintirea clipei in care el avea stomacul in gat, iar ea plangea de emotie :)

PS: chiar asa, cum ati vrea sa fie?


Comentarii

Postări populare