Abonare la postări!

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Cum am "petrecut" la nunta secolului

Am reuşit să fac ceea ce nu-mi propusesem: să rămân lipită de televizor până la sărutul mirilor din celebrul balcon al Palatului Buckingham! Cum am făcut ochi, m-am târât pe canapea în sufragerie şi acolo am rămas: ce mic dejun, ce rată la bancă, ce întreţinere...:) Abia am strecurat un duş, dar cu teama că ratez sărutul!

Nu am suportat să urmăresc nunta pe vreun canal românesc. Nu aş fi înţeles nimic din cauza comentariilor lungi, plicticoase, făcute cu voci preţiose. Eu, una, m-am uitat pe Euronews. Aşa procedez de fiecare dată când vreau să înţeleg ceva dintr-un eveniment internaţional. M-am şi enervat când am văzut la o televiziune românească scris "cât crezi că va dura mariajul cuplului regal? dă sms la...". Haideţi, măi, oamenii nici nu intraseră în biserică. M-am bucurat să văd, însă, că transmisiunea nu a fost întreruptă pentru a face loc ştirii că Vîntu a fost arestat. Chiar dacă raţiunea a fost ratingul.

M-am emoţionat, am admirat, am lăcrimat, cam asta am făcut toată ziua. Nu-i de mirare că mi-a pierit orice chef de a mă întoarce la realitate:) Şi mama mea a fost puternic impresionată de eveniment. m-a sunat să-mi spună că i-a plăcut rochia, că i-au plăcut cerceii, că i-au plăcut câte şi mai câte, ca la final să exclame indignată: "Vezi, mamă, până şi Kate a făcut nunta, numai tu nu vrei să faci :)) !"

Contrar urărilor din partea cârcotaşilor , sper că nu vor divorţa, sper că nu au semnat acel contract prenupţial oribil care-l lasă pe el cu averea şi copiii, iar pe ea, fără job, sper că ea nu va fi urmărită şi analizată aşa cum a fost Lady Di, sper că el nu va fi un mitocan, sper să fie un cuplu de poveste, ce să mai!

Cu mulţi ani în urmă citeam într-o revistă că Lady Di a fost declarată cea mai elegantă femeie din lume. Nu ştiam cine e Lady Di, dar mi-a rămas în memorie ideea. Într-o zi, butonând la televizor, am văzut titrat pe toate canalele de ştiri: Lady Di 1 iulie 1961-31 august 1997. Mi-am adus aminte de articolul din ziar şi am înţeles că cea mai elegantă femeie din lume murise. Am plâns. Apoi am început să urmăresc tot felul de documentare, de filme, interviuri, să citesc...aşa am descoperit-o pe "prinţesa inimilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu