Toate la timpul lor

Cine a spus că există un moment pentru orice ştia ce spune. Cred că simţi atunci când este potrivit să faci ceva şi...când nu este :)

În viaţă mă intersectez, destul de des, cu persoane de vârste diferite - fiecare are propria viziune, mentalitate etc. În timp ce majoritatea celor de vârsta mea au intrat în rândul lumii, ca să zic aşa, adică şi-au întemeiat o familie, alţii sunt în plină zburdălnicie! Automat, discuţiile sunt diferite: vorbesc şi ascult atât despre căsnicii şi copii, cât şi despre ...orice altceva :) Dar există un punct unde aceste generaţii din jurul meu se intersectează: nu scap nicicum de nemiloasele întrebări - "voi ce aveţi de gând?"/ "voi ce mai aşteptaţi?"/ "timpul trece, voi nimic?".

Uneori am impresia că timpul a trecut prea repede, de nici nu l-am simţit, şi că acum mă uit la clepsidra întoarsă şi parcă număr ultimele firicele de nisip care alunecă pe peretele de sticlă. Alteori îmi aduc aminte de ordinea priorităţilor fixate cândva, la care nu pot şi nu vreau să renunţ. Mă uit în jur, iau exemple şi mă întreb: "aş putea să...."/ "aş fi în stare să....". În viaţa personală nu mai cred în ideea de bungee, ci mereu ajung la aceeaşi concluzie: toate la timpul lor.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare