Abonare la postări!

luni, 7 februarie 2011

Despre viaţa virtuală

Nu există om care să aibă un calculator şi să nu intre zilnic pe un site de socializare, pe chat, să trimită un e-mail sau, pur şi simplu, "să se dea pe net".  Este un hobby, o necesitate, o dependenţă şi chiar o obligaţie de serviciu! Mai mult, socializarea virtuală se transformă într-o carte de vizită - sunt puse la vedere studiile, contactele, datele personale, numele prietenilor, preferinţele sau antipatiile.

Socializez şi eu virtual atât cât să rămân vizibilă pentru cunoscuţii mei internauţi. De curând am primit o invitaţie "Viaţa personală la 30 de ani".Ha ha ha! (mai am până atunci, da??). Mă rog, sunt invitată să intru într-o comunitate virtuală. Iată care sunt "tentaţiile":

"Vino să cunoşti oameni pe măsura aşteptărilor tale. Înscrie-te în comunitatea MyConnections, un site unde se întâlnesc numai oamenii "aleşi".

O lume bună, într-o lume ne-bună? DA, aici suntem, aici găseşti oameni cu interese şi hobbyuri similare: vorbim aceeaşi limbă, iubim aceleaşi lucruri, vrem mai mult de la viaţa... personală. 

MyConnections adună vieţi personale într-o reţea virtuală prin care circulă gânduri şi sentimente cât se poate de reale. Personal networking nu este un site de dating ori de matrimoniale. Este pur şi simplu următorul pas spre ceea ce îşi doreşte fiecare. 

De ce să te alături comunităţii? - "loc de joacă" pentru mintea şi sufletul adulţilor, profile alese "pe sprânceană", câştigi trăiri, prieteni şi poate...mai mult".

Sorry, dar nu mă tentează, am trecut, de fapt, de vârsta la care stăteam de vorbă cu necunoscuţii pe net şi ne zâmbeam prin webcam!

PS: remember mIRC? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu