Aerosmith la Bucureşti** Nu eu am filmat, ci am "împrumutat" de pe www.youtube.com! Şi cred că aşa se vede cel mai bine ce-a fost acolo! **

Nici acum nu-mi vine sa cred că am fost la concert! Toţi sunt super nebuni, iar Steven Tyler a făcut show exact cum am văzut în videoclipuri. Super tare! Am cântat, am dansat, am suspinat că nu am putut fi chiar lângă scenă! Am fost foarte mulţi, încotro te uitai vedeai numai capete şi mâini ridicate - prin presă scrie că au fost peste 30.000 de oameni. Nu ştiu exact cât a durat concertul, dar nu voiam să se mai termine, mă simţeam ca acasă!

Ce vorbeam cu prietenii după: că Steven, deşi pare urât la prima vedere, este incredibil de sexi (eu nu văd decât partea cu sexualitatea, oricum!); că toţi membrii trupei sunt neschimbaţi, în ciuda vârstei - cel mai "tânăr" are 58 de ani!; că prestaţia live nu ni s-a părut deloc mai prejos decât ce vedem în videoclipuri, în sensul că mimica, mişcările, strâmbăturile pe care Steven le face la filmări sunt proprii lui, le-a arătat şi la Bucureşti! Şi mai povesteam că a fost un concert pe cinste, că merita să ne luăm bilete la Golden...şi tot nu-mi vine să cred că i-am văzut live!

Puţină istorie

Aerosmith este o formaţie de hard rock din Statele Unite ale Americii, câteodată supranumită Băieţii cei răi din Boston (conform originalului “The Bad Boys fromBoston“), dar şi Cea mai mare trupă muzicală de rock and roll a Americii (conform, “America’s Greatest Rock and Roll Band”). Formaţia a fost fondată în oraşul BostonMassachusetts în 1970. Chitaristul Joe Perry şi basistul Tom Hamilton, care făcuseră parte anterior dintr-o formaţie numităThe Jam Band, s-au unit cu solistul Steven Tyler, toboşarul Joey Kramer şi chitaristul solo Ray Tabano, pentru a forma Aerosmith. În 1971, Tabano a fost înlocuit cu Brad Whitford, iar ceea ce a urmat, a fost, după cum se spune adesea, doar … istorie.

"The name Aerosmith doesn't have any real meaning. It is something Joey Kramer (the drummer) wrote on his math books and other things in high school and when he, Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford and Tom Hamilton, were all looking for a name for their band, he said, "What about Aerosmith??"
They said, "Oh, no, it's a book they made you read in high school. That's too sophisticated." The book was called, ARROWSMITH. Joey says, "No, no. A-E-R-O..." They liked it and that is how Aerosmith got their name".

şi poze din trecut....


Comentarii

Postări populare