Politică de RATB

Acum câteva zile eram într-un autobuz, mă gândeam aşa aiurea, când aud o femei răstindu-se: "Dă-te jos, hai, du-te să te speli". Mă concentrez asupra discuţiei în care, normal, s-au amestecat o groază de interlocutori: "Lasă-l, femeie, ce-ai cu el?" / "E nespălat, împuţit, să coboare" / "Lasă-l, doamnă, dă-te mai încolo, oricum nu se simte niciun miros" / "Du-te, doamnă, şi mergi cu taxiul dacă nu-ţi place în autobuz" / "Nu-mi place să merg cu toţi împuţiţii" etc.

După cum v-aţi dat seama, o femeie se luase de un aurolac, călătorii s-au împărţit, unii de partea femeii, alţii de partea aurolacului.

Faza cea mai tare acum vine: se trezeşte un nene să se bage şi el în seamă...."şi ce dacă e împuţit, doamnă, ce dacă e împuţit. Dar ţigancă împuţită? Cum este posibil ca un preşedinte să vorbească aşa? ţigancă împuţită, auzi la el...păi ăsta-i limbaj de preşedinte??? Păi ăsta trebuie împuşcat, domnule, trebuie împuşcat. Ce, lui îi convine să i se spun chioru'?".

Exact la asta mă gândeam şi eu: de ce nu se ascultă radio în autobuze??? Mai ascultam o muzică, ne mai relaxam şi mai lăsam politica pentru cei ce se pricep.

Comentarii

Postări populare