Abonare la postări!

luni, 15 februarie 2010

Ninge "ca-n poveşti".... de două luni!

Cam atât vine, nu? Două luni! De când n-am mai avut noi o asemenea iarnă....cu atâta zăpadă. Să zicem săru'mâna că deh, e sezonul, aşa mai furi cu folos un weekend la munte, o bulgăreală....dar ce te faci că acum vine martie şi noi nu mai ieşim odată din cod - cod galben, portocaliu! M-a şi distrat o tanti de la Meteo acum câteva zile.....cică astea sunt primele semne de primăvară!

Aşa că aştept primăvara....şi mă chinui să ignor mormanele de zăpadă şi gheaţa de pe trotuare, ninsoarea matinală zilnică, băltoacele în care îmi termin încălţămintea de câte ori traversez strada.

aşa arată strada pe care locuiesc atunci când ninge.aşa arată drumul spre casă, pe Dealul NegruŞi atunci? Mai că-mi vine să îmbrăţişez ideea exprimată azi de cineva: "păi cu vremea asta, mai bine mă izolez în casă şi aştept să treacă iarna"!

4 comentarii:

 1. ce frumos arata acea zapada la lumina serii! aici a inceput sa se topeasca zapada, dar s-a transformat in.... baltoci.

  RăspundețiȘtergere
 2. da, foarte "frumos"....gandeste-te ce balta a ramas dupa ce s-a topit!

  RăspundețiȘtergere
 3. da, dar balta aia se evapora, si reintra in circuitul natural al apei, care, iarna viitoare se va transforma iar in zapada pe care o adori.

  RăspundețiȘtergere
 4. chestia asta ma duce cu gandul la o lecţie de la ora de biologie din gimnaziu, cred

  RăspundețiȘtergere