Vremea lui Cupidon


Unii ar spune că timpul lui Cupidon e prin februarie, de Valentine; sau că nu contează vremea, ci sentimentele oamenilor..."their luv wishes"; sau că micuţul Cup e complet inutil :))

Eu cred că sarbătorile de iarnă sunt momentul perfect pentru Cupidon. Nu zic, primăvara renaşte natura, tropăie hormoneii ca după hibernare (!), vara e al naibii de romantic la mare, la soare, toamna puteţi culege recolta împreună :))...dar iarna are ceva aparte.

Păi ar fi Crăciunul, o dată. S-o petrece el în familie, cu părinţi, fraţi, bunici, pet-uri etc, dar parcă e altceva să ai un iubit/o iubită....primeşti mai multe cadouri, mai multă afecţiune....mda.

Şi ar mai fi Revelionul. Aici se schimbă treaba.....dacă de Crăciun mai merge, că nu eşti întrebat de prea multe ori "şi? nu ţi-ai găsit pe nimeni? tot singur/singură?" , de Revelion trebuie să rezişti eroic când, în jurul tău, iubăreţi mai vechi, mai noi, jubilează că deh, trec împreună în noul an!

Eee, de aceea Cupidon e noroc chior de sărbători! Eşti singur/ă? Dai pe brânci să faci şi tu cuplu de Revelion, că aşa dă bine, ai cu cine să te pupi sub vâsc, cu cine să faci piruete pe ringul de dans....Nu mai spun că, vorba aceea, cu cine te pupi la ora 00.00, acela ţi-i tovarăşul de joacă în noul an! Eşti cuplat dar nefericit? Tot acum e momentul să scapi de relaţia incomodă; dacă faci revizia şi ieşi pe minus, te cuplezi cu unul din cei singuri şi.....nu uita să te pupi cu el la ora 00.00! Eşti cuplat şi fericit? Cupidon e inutil în acest caz, dar stă pe aproape:))

Lăsând gluma la o parte, suntem mai sensibili şi mai vulnerabili de sărbători. E perioada când iertăm, dăruim, dăm uitării tot ce ne-a necăjit şi ne punem speranţe noi. Şi vrem să facem toate acestea având pe cineva alături.

Comentarii

 1. am in minte niste comentarii idioate dar incerc sa ma abtin :))) deci! daca te pupa fara entuziasm la miezul noptii inseamna ca iti da papucii pe la mijlocul anului?

  RăspundețiȘtergere
 2. sa stii ca pana nu de mult credeam si eu in asta. si eram obsedata ca nu fac suficient sport asa ca in fiecare seara de 31 decembrie imi propuneam ca la 12 noaptea sa fac abdomene pentru a face abdomene tot anul. logic, nu? pentru ca se spunea ca ceea ce faci la 12 noaptea faci tot anul!

  rad in hohote de fiecare data cand imi amintesc cat de pueril puteam gandi :)):)))

  RăspundețiȘtergere
 3. La al doilea post râd şi eu în hohote, nu-ţi mai răspund! Dar la primul...ai dreptate, eu am păţit-o a doua zi după Rev, adică mi s-au dat papucii....şi tot după un pupic lipsit de entuziasm :))

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare