Abonare la postări!

marți, 29 decembrie 2009

Străinul fraierit de sărbători!

Eram într-un magazin în mall, acum câteva seri, cumpăram un cadou pentru o prietenă. În faţa mea, la casă, o cucoană îmblănită, cu fiică'sa şi iubitul acesteia, bănuiesc. Cucoana umpluse câteva pungi cu haine, se pregătea să le plătească cu cardul. Vânzătoarea ia cardul, îl trece prin aparat şi-i comunică, vizibil iritată: "Cardul dumneavostră este expirat". "Cum???", se miră cucoana, "nu poate fi expirat". "Ba da!". "Dar am bani pe el, nu pot plăti?!!!", continuă cucoana, candidă toată. Vânzătoarea îi explică, logic, că degeaba are bani pe card, dacă este expirat nu poate fi folosit. "Hmmm, şi când a expirat???", se miră cucoana. "În noimebrie", îi spune vânzătoarea.

Offf, sărăcuţa, umbla cu cardul expirat de o lună şi ea habar n-avea. Prietenul fetei înţelege că ceva e în neregulă şi întreabă, în engleză, care-i faza. Prietena îi spune că mamiţa ei are cardul expirat şi nu poate plăti toate acele haine. Cucoana îl roagă, la fel de logic, să le ajute. Omul îi spune că n-are cash la el. "Nu-i nimic, mergem să scoatem", se înveseleşte cucoana. Omul îi spune că pe card n-are decât valută. Cucoana nu se lasă: "Nu-i nimic, găsim noi o bancă unde să scoţi banii şi să-i schimbi!". Nu ştiu cum s-o fi rezolvat problema, dar sunt sigură că băiatul nu le-a lăsat la greu!


În rest......a trecut Crăciunul frumos, cu vizite, cadouri, chefuri, ne adunăm puterile şi ne pregătim de Revelion, care va fi şi mai şi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu