Tribut Freddie Mercury

S-a întâmplat joi, la Hard Rock Cafe, dat fiind că pe 24 noiembrie s-au împlinit 18 ani de la moartea solistului trupei Queen, iar 1 Decembrie este Ziua Mondială Anti HIV.

A fost lume, a fost atmosferă, am ascultat coveruri mai mult sau mai puţin reuşite, a fost chiar o licitaţie cu portrete Freedie, realizate de persoane infectate cu HIV. Deşi nu mă aşteptam, s-au vândut toate tablourile, la preţuri de 3,5 - 5,5 sute de lei (milioane în lei vechi, da?)

Nu mi-a plăcut că m-am agitat pe acolo ca să obţin o masă, deşi aveam bilet luat cu două săptămâni înainte, dar nu făcusem rezervare! Am obţinut şi masa, că altfel nu rezistam în picioare până la ora 1 dimineaţa.

Evenimentul a fost deschis de Julie, fata Danei Săvuică, care s-a descurcat binişor. A urmat o trupă de pletoşi, tot la "binişor" îi încadrez. De senzaţie a fost Cristina, tipa de la (fosta) trupă Impact. Nu ştiu în ce stadiu e trupa, nu mi-a plăcut niciodată, dar fata asta are o voce extraordinară. Probabil de aceea Dan Helciug, următorul pe listă, a chemat-o să-l acompanieze. Ce pot să spun? Cristina a făcut totul, el a fost atât de slab... Spre final a cântat trupa Cortez care a ridicat lumea în picioare, pur şi simplu. A făcut atmosferă, aşa cum se cuvenea la un astfel de eveniment. La final a cântat şi Mandinga, o singură melodie, în stil latino...mai bine nu mai cânta!

Comentarii

  1. In sfarsit! Am asteptat cu nerabdare sa postezi noi intamplari. Bravo! Si mie imi place muzica promovata de Queen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai,mai... daca imi amintesc bine,Dan Helciug a spus clar,public, ca era bolnav copt,si a rugat-o pe Cristina in seara concertului sa il ajute.Momentul lor impreuna cu acel cor special a fost cel mai impresionant si apreciat moment de public.Daca nu ma credeti,dati search pe net.Iar tu, macar incearca sa intelegi ceea ce vezi si auzi.Dan Helciug este o mare voce.Cristi

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,a fost un moment deosebit şi când cei doi au cântat cu grupul vocal Acapella. Sinceră să fiu, nu am auzit când Dan a spus că este bolnav, în acest caz retrag ce-am spus despre prestaţia lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare