Să se vadă, dar cât???

Ştiţi ce nu înţeleg? Noi, românii, suntem cam pudici, de felul nostru. Nu facem diverse lucruri deoarece nu avem tupeu, ne e ruşine şi aşa mai departe. Nu ne prea expunem fizic, ca să zic aşa (aici nu se includ pitzi!)

Aşadar, nu înţeleg de unde expunerea totală la saloane şi săli de fitness! Vreau să mă duc să mă tund, să mă vopsesc, să mă coafez şi mă vede orice gură-cască, că e musai să fiu văzută cu staniolul în păr! Pe bune, aţi văzut câte saloane au geam de sus până jos, parcă ai fi în vitrină, expus, numai bun de savurat de către toată lumea! Că sunt în mall-uri sau la parterul blocului, poţi să te aşezi frumuşel pe o bancă, vizavi de saloane, şi să priveşti. Unele sunt genial construite, au oglinda pusă exact spre geam, aşa încât persoana dornică de schimbare pare că se uită fix la tine. Nu-i fain?!!!

Aceeaşi modă şi la sălile de fitness! Te duci să te întinzi, să vezi cât eşti de elastic şi mobil, să transpiri acolo! Eee, dar cum poţi face asta când vitrina-i vitrină şi ştii că oricine se poate uita la tine, pur şi simplu. Sau să îşi ia popcorn şi să se uite la tine. Sau să savureze un hamburger cu ketchup şi maioneză sau o bucată sănătoasă de pizzy "cu de toate" sau o super prăji........în timp ce tu îţi dai duhul pe o bicicletă sau pe o saltea, făcând...abdomene! Cât de tare ar fi!!! Şi între voi, doar geamul....omul te priveşte zâmbind, tu rişti să te îneci în propriile bale :))))

Comentarii

Postări populare