Abonare la postări!

duminică, 25 octombrie 2009

O zi de weekend...

Pe care o aşteptam demult şi care a ieşit mai bine decât mă aşteptam! Cu somn de voie, fără alarme stresante la prima oră, cu telefoanele date pe silent, cu mic dejun pe caneapea, în faţa televizorului, cu mici activităţi casnice şi iar somn de voie!

Am reuşit chiar să ies la o plimbare în parcul Carol, în care nu mai fusesem de câteva luni.

Iar pe seară am servit un delicios orez Beijing, după care sunt înnebunită, cu un pahar de vin alb...relaxare totală.

Mă bucur, de asemenea, că mâine îmi voi vedea, în sfârşit, nepoţelul de 2 zile, Ioan ALexandru, pentru care am achiziţionat nişte lucruşoare foarte drăguţe.

S-au împlinit 2 ani de la ultimele schimbări majore în viaţa mea. Şi, după cum observ, din 2001 s-au tot produs schimbări la fiecare 2 ani. În 2001 mă înscriam la Drept, la Sibiu. În 2003 am trecut dreptul la FF şi m-am băgat la Jurnalism, la zi, la Piteşti. După 2 ani m-am transferat cu jurnalismul la Bucureşti şi m-am angajat. După aproximativ 2 ani, am schimbat job-ul. În acest timp, am mai schimbat relaţii şi chirii. Iată că s-au făcut doi ani.....de mai multe. Şi sunt tare curioasă să văd ce schimbări mi-a mai rezervat soarta!

2 comentarii:

  1. Nepotel? Deni, ai devenit matusica? Fratele tau are bebe? Deni, cred ca numai eu mai umblu trilulilu!!!! Nu e a buna, trebuie sa ma pun pe treaba!
    Se pare ca cifra 2 te urmareste. Poate in decursul a doi ani te vei casatori si vei avea gemeni.... ce zici de prezicerea mea?:)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuuuuu! Doamne, dacă citeşte mama face atac de panică. E băieţelul unei verişoare primare, deci îmi vine nepoţel de-al doilea, parcă aşa...! Eheheee, frate'meu să mai crească, apoi vedem noi!
    Hmmm, nu ştiu ce să zic cu gemenii, ar fi şanse, de la un bunic, dar rămâne de văzut la care din cei şase nepoţi a nimerit "moştenirea"

    RăspundețiȘtergere