Abonare la postări!

luni, 21 septembrie 2009

Lobby pentru "The New Adventures of Old Christine"

În seara asta monitorizam plictisită pe cineva la un post de televiziune şi aşteptam cu nerăbdare ora 21.00. Asta fac cam de o lună, în fiecare zi, de luni până vineri....aştept ora 21.00, ca să văd "The New Adventures of Old Christine" ( Aceeaşi Christine, alte aventuri)! Un serial de comedie foarte tare, cu Julia Louis-Dreyfus, fosta Elaine din "Seinfeld".

Cum spuneam, în fiecare seară am încercat să nu lipsesc la ora 21.00 din faţa televizorului. În sfârşit găsisem un serial comic pe care să-l pot strecura în programul meu destul de încărcat. Iar dacă îl ratam seara, puteam să-l văd dimineaţa în reluare, mai "ciupeam" din timpul pentru muncă!

Numai că, în seara asta, mi-am luat o super ţeapă când, zapând fericită pe Procinema, am descoperit că nu mai e Christine. Nu mai era serialul de care m-am ataşat, era altul, tot comedie. Am căutat impacientată în programul TV, am descoperit cu stupoare că mi l-au reprogramat: luni la 16.30, marţi la 15:45, miercuri la 15:30....WTF????

Aaaaaa, şi nici nu mai există reluarea.

Ideea e că nu am chef să mă ataşez de alt serial, şi aşa nu prea am timp să ma uit la TV. Dar ăsta chiar îmi plăcea :)

În seara asta le-am scris. Cui? Nu ştiu exact, am lăsat un comment pe site-ul postului de televiziune cu pricina. I-am rugat să-mi dea serialul înapoi.

Dacă vă place Christine, dacă v-a plăcut Elaine sau dacă simţiţi compasiune pentru mine, puneţi şi voi un post la ei acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu