Madonna văzută din gazonul B

Am fost şi eu la concert, mai mult de curiozitate. M-am decis în ultima zi, aşa că am avut de ales între gazon B şi GOLD, adică între 120 RON şi 600 sau 800 RON. Din mai multe raţiuni lesne de înţeles, am ales prima variantă!

Sinceră să fiu, acum am un singur regret. Că nu m-am trezit mai din timp, să fi dat un bănuţ în plus şi să pot spune şi eu, ca alţii, "wow, a fost super show".

Mi-a plăcut foarte mult Paul Oakenfold, a fost aşa, pe sufletul meu. Am apreciat mai puţin pauza de aproape 1 oră până să vină Madonna pe scenă, că a trebuit să ascult comentariile celor din jur, care nu înţelegeau ca show-ul Madonnei era programat la ora 22.00.

Şi, într-adevăr, Madonna a apărut la ora 22.00. Recunosc, nu am văzut mare lucru, că nu am avut cum. Când mai reuşeam să văd ceva, stând pe vârfuri, oamenii pe scenă îmi apăreau cât un deget - exemplu de vizibilitate. Aşa că am stat cu ochii pe ecrane, şi alea mici, dar ce să-i faci. Şi mi-a plăcut mult cum s-a auzit, mi-a plăcut sincronizarea, mi-au plăcut melodiile.

Eu pot să spun că a fost oki. Cum s-ar zice, am plătit, am văzut de 120 de RON.

Bine, în timpul concertului am avut parte de bonusuri, cum ar fi agenţii BGS veniţi să-l dea pe unu jos din copac!!! Sau huiduieli când vreo gagică se ridica în cârca pretenului!!!

Noroc că nu am avut nevoi fiziologice, am înţeles că s-a făcut economie anul ăsta la toaletele ecologice!!!

Foarte tare a fost o fază la final, când ne chinuiam să plecăm din parc. Toţi tăcuţi, cu umerii lăsaţi, de ziceai că cine ştie la ce asistasem. Trecem peste! Nişte fani de soi discutau în spate. "Băăă, ai văzut, n-a cântat melodia aia cu virgina!!! (în traducere: Like a virgin)". "Daaaa, băăă, şi nici aia cu materialele!!!! (în traducere: Material girl)"

Comentarii

Postări populare