Abonare la postări!

vineri, 31 iulie 2009

Prima dată....

....Când m-am îndrăgostit, a fost pe la 6 ani, de un băiat de la cămin. Îmi aduc aminte numele și prenumele (!), dar și faptul că îi cam dedicam serenade! Mai exact, învățasem versurile șlagărului (cred că așa se cheamă) "Iubite" cântat de Angela Similea - minunat cântec -, exersasem cu alte fetițe de la cămin și cântam toate când treceam prin fața lui! A trebuit să-mi ascund sentimentele după ce niște fetițe foaaarte rele mi-au înscenat o chestie pe care n-am uitat-o nici azi: i-au pus în cutia poștală flori și un bilet de amour, chipurile scris de mine (ce înseamnă să-ți înveți copilul să scrie devreme), de a venit maică'sa la cămin să discute cu educatoarea.

....Când am fost la mare se întâmpla pe la 2 ani! Eram cu mami, tati și mamaie...din câte am văzut în poze. Și de atunci, în fiecare an, am văzut marea, de m-am ales cu o dependență de care nu am scăpat nici astăzi!

....Când am mestecat prima dată gumă era pe la 5-6 ani. Mi-o cumpărau bunicii mei, o puneau pe pervaz, alături de alte dulciuri, și-mi spuneau că mi-a adus-o vulpița!

....Când am descoperit că Moș Crăciun este, mai degrabă, un mit creat de adulți pentru copii, ca să mă exprim elegant, a fost pe la 12 ani! Bine, eu încă sper că trăiește pe undeva, dar atunci m-am convins că cel care mă tot asculta spunând poezii, colinde, nu era el ci un vecin sau tata sau tataie sau unchiul!

....Când am început să scriu într-un jurnal a fost pe la 12-13 ani. M-a ținut până pe la 2o!

.... Când am auzit de un star a fost prin 1992, când se promova primul concert al lui Michael Jackson în România. Atunci am decis că este momentul să le las în urmă pe Angelea Similea și Mirabela Dauer și să văd cum sună muzica din afară. Am continuat, parcă, cu Backstreet Boys, despre care habar n-aveam că e o trupă de băieți, la început!

....Când m-am iubit a fost vara, pe melodia lui George Michael, "Father Figure". Faină melodie!

....Când m-am angajat a fost la 23 de ani. A fost un job nașpa rău, care m-a ținut două săptămâni și mi-a adus un profit de....700-800 mii lei vechi!

....ar mai fi exemple, dar profit de ultimele ore de concediu!

3 comentarii:

  1. Si la mine, primul job a fost la 23 de ani, dar a tinut 2 zile:) asa naspa a fost!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) într-adevăr, un job de scurtă durată

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul meu job a tinut 4 zile la un birou de contabilitate si am primit 300.000 lei vechi. Si acum imi amintesc; din bani astia mi-am cumparat un sampon, o crema, parizer si alte nimicuri. De asemenea, mi-amintesc ca am plans atunci, de parca pamantul se termina cu jobul ala. Desigur, ma inselasem rau de tot!

    RăspundețiȘtergere