Abonare la postări!

vineri, 22 mai 2009

Ghinion în pat !

Însemnarea trebuia să se numească, mai degrabă, "Nu a mai apucat să facă sex cu iubitul din cauză că mama acestuia a murit"....dar, cum lucrez într-un loc respectabil...:)

În seara asta mi-a povestit cineva o întâmplare foarte funny, pe care nu aveam cum s-o ţin numai pentru mine. Este vorba despre o EA, cuplată cu un EL, amândoi "deosebiţi". EL este o matahală de om, muncitor, dintr-o bucată, cu care e bine să nu-ţi pui mintea. EA ar fi în stare să-şi petreacă toată viaţa urmărind telenovele, cu ţigara într-o mână şi pila de unghii în cealaltă. "Eşti un nenorocit"/ "Eşti o proastă", "Te omor"/"Ba eu pe tine", "Bădăranule"/"Proasto"sunt câteva dintre alinturile pe care şi le adresează zilnic. Dar sunt de vreo 3 ani împreună.

Într-o zi, EA a primit un sms....de la fostul iubit. Acesta o anunţă că vrea să o vadă, că nu a uitat-o şi că sentimentele lui sunt la fel de puternice. EA îşi dă seama că nu l-a uitat şi că relaţia cu EL nu are niciun sens. Decide să se întâlnească cu fostul.....căruia o să-i spunem EX. Numai că EX locuia în alt oraş, de unde era şi EA. Cum să procedeze cu EL?

EA: "Mă duc la nişte prietene, organizăm o petrecere în pijamale, o să rămân peste noapte!". EL nu se opune.

Zis şi făcut. EA pleacă în oraşul respectiv, EX o aşteaptă şi pleacă împreună la EX acasă, într-un sat (de unde erau şi părinţii ei). Urmează momente de pasiune sălbatică, cu sărutări şi smuls haine, după care rămân într-o dulce şi romantică contemplare reciprocă (aşa mi-a spus cineva, aşa vă spun!!!!).

Eh...în timpul contemplării, care se petrecea pe la 12-1 noaptea, tatăl lui EX bate la geam: "Scoală, băh, că a murit mă'ta"

EX sare din pat, se îmbracă şi se duce după tac'su, nu înainte să o încuie pe EA în cameră, să n-o vadă careva.

Şi aleargă EX după lumânări, după sicriu, după tot ce trebuie pentru înmormântare. Precizez că se aşteptau să moară, deoarece femeia era foarte bolnavă.

În acest timp, bocitoarele au început să vină, după cum e la ţară....se adună tot satul. Şi babele boceau, EA tremura în cameră: "Aoleu, ce mă fac, dacă vine şi mama la bocit? Aoleu, dacă mă prinde cineva pe aici?". Şi se tot învârtea săraca prin camera ai cărei pereţi erau decoraţi cu pozele moartei...mama lui EX când era copil, mama lui EX adolescentă, mama lui EX la nuntă şi tot aşa. Şi s-a tot învârtit EA şi a tremurat şi s-a uitat la poze....vreo 3-4 ore.

În sfârşit, apare EX, pe la 5 dimineaţa. "Trebuie să plec de aici, nu mai pot să stau închisă, vreau să plec", se agită EA. "Păi hai în maşină, te duc în sat". "Nu, că acum pleacă tata la serviciu şi poate mă vede, nu merg în sat". Dar a mers în maşină. Unde a mai rămas o oră, căci EX s-a dus iar după lumânări şi alte treburi. Şi oamenii din sat continuau să vină la priveghi, iar EA se făcuse mică pe un scaun, de frică să nu o vadă mă'sa ori vreo vecină.

Într-un final, EX a reuşit să o ducă în oraş şi a lăsat-o acolo. EA a rămas singură, în frig, în aşteptarea unui autobuz. A ajuns acasă ruptă de somn şi oboseală. Tandreţurile cu EL au reînceput: "Mori, nenorocitule, mori odată, să scap de tine"/ "Fă, taci, că te bat".

După două zile, EA a primit un sms de la EX: "Nu te-ai schimbat, ai rămas aceeaşi. Adio"

3 comentarii:

  1. deniso, mi-ai dat emotii :D
    eu de obicei scriu despre mine pe blog iar cand am citit titlul ma intrebam cat de ghinionista poti sa fii daca ai ghinion si in pat :D m-am linistit!

    cat despre povestea ta, mi se are foarte tare, dar nu pot sa ma abtin: din cate imi povestesti EL si EA se merita, iar EX este foarte jmecher! Aoleu, am uitat sa ii spun "condoleante" lui EX.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi se pare amuzant

    RăspundețiȘtergere