Abonare la postări!

miercuri, 20 mai 2009

DE CE FUG BĂRBAŢII???

(postare iniţială: 12 Nov 2007)


Nu l-ai obligat să se căsătorească cu tine (nici măcar să-ţi ia un inel), nu i-ai cerut să fie romantic, să te urmeze ore în şir prin magazine, să renunţe la prietenii sau tabieturile lui…şi totusi el s-a “speriat” şi a dispărut. În astfel de situaţii, prietenele iţi spun că i-ai arătat prea repede ce simţi pentru el şi că asta l-a speriat. Mama te acuză, ca de obicei, că ai ajuns prea repede în patul lui. Alţii sunt mai mult decât siguri că te înşeală şi că s-a plictisit de tine. Şi tu stai şi te întrebi cine a fost de vină…

Nu se pune problema de vină. Este doar o dificulatate de interpretare a mesajelor , mai ales dacă ele sunt false ( barbaţii îţi lasă doar impresia că au transmis ceva, când de fapt nu transmit nimic) sau lipsesc cu desăvârşire (adică totul se întamplă în imaginaţia ta).

N-AI AVUT NICIO ŞANSĂ

V-aţi întâlnit într-un club, v-aţi “simţit” reciproc, el ţi-a spus ca arăţi incredibil de sexi şi că ar face orice cu (atenţie! CU, nu PENTRU ) tine, spiritele s-au încins rapid şi ai ajuns în patul lui fără a şti cum îl cheamă, câţi ani are sau cu ce se ocupă. A doua zi dispare. Totul a fost la superlativ şi tu ai fost ca o zeiţă în pat (ţi-a şi zis-o), iar acum stai şi te întrebi disperată “de ce s-a terminat totul”. Pentru că mesajul a fost cât se poate de clar : “just sex”.

TOT N-AI AVUT NICIO ŞANSĂ

Îl întâlneşti tot în club, numai că de data asta ai de-a face cu o combinaţie periculoasă gen “Don Juan”+”Romeo”; tipul nu încetează să-ţi spună cât eşti frumoasă, ce ochi deosebiţi ai, e tandru, ai impresia că se simte vulnerabil în preajma ta şi asta te înduioşează. Şi vorbiţi ore în şir despre nimicuri. Şi apoi ajungi în patul lui. A doua zi dispare (stupoare!) şi odată cu el speranţa ta că ar fi putut fi altfel de data asta. Sorry! N-ai avut nicio şansă pentru că el te-a “vrajit” pur şi simplu iar tu ţi-ai închipuit că-ţi transmite ceva….musai romantic.

ŞANSA GEN “6/49”

Nu mai contează cum v-aţi cunoscut, ideea e că aţi depăşit pragul de “o noapte”. Sexul este grozav, ieşiţi în oras cu prietenii lui (da, da i-ai cunoscut prietenii! ce “fericire”) sau cu ai tăi …când realizezi într-o bună zi că eşti, de fapt, la dispoziţia lui, că faceţi sex când vrea el, ieşiţi în oraş când vrea el…el dirijează tot. Încerci să-i vorbeşti şi să echilibrezi cât de cât situaţia. Când colo, el dispare, fără prea multe explicaţii. Ce s-a întâmplat? Păi…. nu ţi-a dat niciodată de înţeles că ar vrea ceva serios; de aceea nu a contat niciodată părerea ta pentru el. Mesajul a fost explicit: faci cum vreau eu, dacă nu…..
Ce şanse ai fi avut? Să fi rămas în continuare la dispoziţia lui…..dar ce rost are, dacă tot te-ai “trezit”???

CEVA MAI MULTE ŞANSE

Ieşiţi împreună de ceva timp, totul e minunat, comunicaţi, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Te iubeşte, ţi-a şi spus-o. Şi totuşi vrei mai mult. Începi să-i vorbeşti de viitor, să baţi apropouri mai mult sau mai putin subtile… Brusc tipul bombăne că nu e pregătit şi dispare (şi ăsta!).
Nu dispera…iar ai încurcat mesajele. Nu ţi-a transmis deocamdată că ar vrea ceva serios, şi tu ai riscat, doar doar îl prinzi. Dar uite că s-a speriat. Nu e totul pierdut: lasă-i puţin timp; dacă te iubeşte şi vă e scris să rămâneţi împreună, se va întoarce la tine.

Un comentariu:

  1. Denisa, cred ca nu puteam exprima mai bine ceea ce ai scris tu, ai mare dreptate. Astept sa mai scrii si altele. Te pup, Mihaela Popa

    RăspundețiȘtergere