Blow job!!!!!

(postare iniţială: 07 Nov 2007)


2006 : o străduţă care dă spre B-dul Aviatorilor; pe străduţă, o maşină în care un el şi o ea vorbesc; ea la volan, el în dreapta; geamurile lăsate în jos; eu vizavi, la parterul unei case (acolo era amenajată firma pentru care lucram), mă uit pe geam....aiurea.
Şi cum ma uit eu aiurea, din când în când îmi mai arunc privirea spre cei doi. Şi observ că ei tot vorbesc, îşi zâmbesc, iar mâna ei dreaptă se mişcă întruna între picioarele lui. Normal că mă uit mai bine ...Tipa, fără nici un stres, îl tot mângâie, îl tot masează, eu mă uit în continuare, mâna ei dreaptă se mişcă tot mai repde.....capul tipei se coboară brusc .

Eu rămân perplexă. Ce fac ăştia??? la ora 5 după-amiaza??? cu geamurile date în jos??? pe strada asta care de obicei e foarte circulată dar acum, ca un făcut, nu trece nici o maşină, nici un om....???
Bun. Mă pun pe aşteptat. Nu mai văd mare lucru: el stă ţeapăn, ea culcată.....e sau nu blow job??
Trec vreo 2-3-4-5 minute.......cine mai ştie? tipa îşi ridică brusc capul, deschide portiera maşinii, scuipă (nu mai e cazul să spun ce), scoate un şerveţel, se şterge la gură, îşi sărută iubitul ....şi încep iar să vorbească. Bun....deci a fost blow job/ sex oral/ felaţie...cum preferaţi.Finalul: tipul coboară din maşină şi pleacă pe picioare, ea cu maşina.....THE END

2007: aveam în firmă camere de filmat; de ce naiba n-am pus mâna pe una să filmez???????? ....aţi fi avut şi video

Comentarii

Postări populare