"Blogger" ghinionist

La ora asta nu am chef să scriu nimic funny. De abia am reuşit să-mi "transfer" pe blogspot ce am scris până acum.

În urmă cu două zile, cineva mi-a spus să trec pe altă platformă, căci blogul pe care eram nu-i în regulă. Am căutat pe forumuri şi am găsit numai "de bine" de platforma respectivă. Bun, este timpul să mă mut. Şi am încercat să mă transfer, nu m-au lăsat. Am ales, în consecinţă, lucrul manual: da-i şi salvează toate însemnările, dezactivează blogul, fă altul!

Nu m-am descurcat nici acolo.....greu pentru mine, mult prea greu. La câteva ore după crearea unui nou blog, am ales să-l şterg! Consecinţa? nu îmi mai pot folosi ca referinţa adresa de mail pe care o am de ani de zile :)

Aşa că am ajuns să-mi fac cont pe blogspot şi....o nouă adresă de e-mail, ca să mă pot activa:) Nici aici nu am scăpat de probleme......timpul afişat pentru postare a setat complet aiurea, deşi ţin minte că am făcut nişte modificări, la început. Ei bine, operez manual, acum (opţiuni de publicare). Dar aştept ajutor...cineva să-mi spună cum naiba fac încât blogul să-mi citească ora de pe computer.

Mulţumesc!

PS: am mai bântuit puţin, cred că am reuşit.....dacă apare chestia asta curând pe blog!

Comentarii

  1. draga mea, din proprie experienta iti spun ca satisfactia va fi mai mare asa :D deci tot nu ai rezolvat cu ora??? deci...

    personalizati - tablou de bord - setari - formatare - data si ora - si acolo alegi fusul orar care il vrei :D good luck!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare